Klikk for å lukke
Klikk for å lukke

 • Knapphus Bilen
  De aller fleste av oss oppholder oss mye av vår tilmålte levetid i en bil. Og da vil vi gjerne ha en bil som kler oss. Og som i tillegg starter når den skal, er god å kjøre, har et tilpasset baksete, en tilstrekkelig motor og som alle ser frem til å bli med i. Eller andre behov – som først og fremst en arbeidsbil.
   
  Dette kaller vi Knapphus Bilen – eller drømmebilen om du vil!
 • Energibunten
  Knapphus Energi er en betydelig leverandør av Energi. Parafin og fyringsolje til private og diesel og smøreoljer til entreprenører og industri. 
   
  Våre produkter er noen av de beste i verden, og vi sørger for at du får dem når og der du trenger de mest.
   
  Som kunde av oss går du aldri tom for energi!
 • Et bilverksted for bilen og dens herre!
  Hos oss finner du også Knapphus Dekk & Bilverksted. Vi har biler på hjernen og i fingrene, og både lukter og ser når en bil ikke er i stand til å levere det eieren forventer.
   
  Vi er et Bosch-verksted, og nyter på den måten godt av kompetanseutveksling på høyeste nivå. For kunnskap og interesser for at din bil skal fungere optimalt er det aller viktigste!
 • Bollepølser
  Hva i all verden er det som gjør at boller og pølser inntar alle bensinstasjoner?
   
  Jo, først og fremst fordi også kroppen trenger energi. Men også fordi vi etter hvert lager produkter som våre kunder elsker! Det skaper god stemning både i magen og bilen når alle sanser får noe de behøver og som i tillegg smaker godt.
 • Knapphus Buss er Buss med stor B
  Det hjelper at en buss også er fin å se på. At den skal være behagelig å sitte i og ta oss trygt og presist frem dit vi skal ser vi på som selvsagt.
   
  Vi busser hvem som helst til hvor som helst og når som helst med hvem som helst og på hva som helst! Og vi garanterer at alle blir gode busser!
 • Minibanken! Din beste venn?
  På Knapphus finner du også en mini bank. Det er nå slik at vi fortsatt trenger kontanter, og det får du hos oss.
   
  Men det er vel gjerne slik hos deg som hos oss, at får å kunne ta noe ut så må vi først ha puttet noe inn. Så tar du ansvar for å putte inn, så tar SR-Bank ansvar for at du får noe ut.
 • Coop – butikken med det meste
  Melk, brød, syltetøy, pålegg, frukt og mye annet vi trenger til hus og hytte. Den daglige handelen kan du også få gjort unna her på Knapphus. 
   
  Mens du ser på en ny bil, en tilhenger, nye felger og dekk, kjøper et varmt måltid mat på gatekjøkkenet, en pakke varme og nystekte boller og mye mer.

  Me snakkes!
 • En reisende
  Før i tiden var ofte «en reisende» en som reiste rundt og solgte inn varer og produkter til alle typer butikker. De var stadig på farten, og kafèer og bensinstasjoner var livsnødvendige oaser.
   
  Nå er vi alle reisende. Vi forflytter oss mer enn noen gang, og en av disse Oasene er vi! Og vi ønsker å være den beste!
   
  Så velkommen skal du være!